Home Actueel Break to innovate – 18 april 2024

Break to innovate – 18 april 2024

Break to Innovate Lunchbreak in Schiedam – 18 april – Vetus B.V.

Ontmoet en deel kennis met andere ondernemers, medewerkers van kennisinstellingen en gemeente tijdens de Break to Innovate Lunchbreaks.

Gemeente Schiedam en Hogeschool Rotterdam nodigen bedrijven in SchieDistrict en omstreken en studenten van harte uit voor de maandelijkse lunchbreak op donderdag 18 april 2024 vanaf 12.00 uur (inloop vanaf 11.45 uur).

 18 april – continu innoveren

We zijn te gast bij Vetus B.V. Een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van complete bootsystemen. CEO Marcel Borsboom vertelt hoe Vetus in haar 60-jarige bestaan een groot portfolio van innovatieve technologische producten opgebouwd. Deze middag krijg je een inkijkje in hoe Vetus toekomstbestendig inzetten op de toekomst van aandrijvingen in het maritieme domein. Bovendien innoveren ze continu producten voor de pleziervaart en de kleine beroepsvaart. Tevens werpt het bedrijf een blik op de toekomst met de aanstaande nieuwe huisvesting. Arthur Roeling, hoofd ontwikkeling & service is aanwezig om de intensieve samenwerking met het onderwijs toe te lichten aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Zorg ervoor dat je deze inspirerende lunchbreak niet mist! Kom in gesprek met andere ondernemers, gemeente en onderwijsinstellingen over hoe we samen kunnen werken en verbinden.

Op locatie bij Vetus
Geef je alvast op, dan ben je verzekerd van een plaats (en een broodje!).

Graag tot donderdag 18 april!

Praktische informatie:

Datum: donderdag 18 april (iedere donderdag van de maand)
Tijd: 12:00 – 13:00 (inloop vanaf 11:45)
Locatie: Vetus, Fokkerstraat 571, Schiedam

S

Meer nieuws

Denk mee over Knoop Station Schiedam op 5 juni

Denk mee over een vernieuwd station Schiedam Centrum en een nieuw station Schiedam Kethel. Iedereen is op woensdag 5 juni 2024 van harte welkom bij Lentiz | LIFE College, Parallelweg 401, Schiedam. De avond staat de aanpak van het station Schiedam Centrum centraal, evenals de komst van een nieuw station Schiedam Kethel. De bijeenkomst begint […]

Lentemiddag bij De Peperklip – 17 april

Op woensdag 17 april 2024 vindt op het schoolplein bij basisschool De Peperklip (Celsiusstraat) en op het Schieveldje (Stationstraat) de Lentemiddag plaats. Deze middag is van 13.00 tot 15.30 uur én is voor kinderen en ouders. Alle activiteiten zijn gratis! De volgende partijen zijn betrokken bij deze Lentemiddag:

MICS op ZIE 2024: hét kennis- en netwerkevent van Zuid Holland

De Mechatronica Innovatie Campus Schiedam (MICS) stimuleert de kennisdeling tussen bedrijven, onderwijs en de overheid binnen het ecosysteem van de campus. Kom hiervan een voorproefje ervaren bij de MICS-stand tijdens het evenement ZIE 2024, georganiseerd door HiDelta en Mikrocentrum op donderdag 4 april 2024 van 9.30 tot 17.00 uur in de Van Nelle Fabriek ZIE 2024 […]