Home Actueel Break to innovate – 21 maart 2024

Break to innovate – 21 maart 2024

Break to Innovate Lunchbreak in Schiedam

Ontmoet en deel kennis met andere ondernemers, medewerkers van kennisinstellingen en gemeente tijdens de Break to Innovate Lunchbreaks.

Gemeente Schiedam en Hogeschool Rotterdam nodigen bedrijven in SchieDistrict en omstreken en studenten van harte uit voor de maandelijkse lunchbreak op donderdag 21 maart 2024 vanaf 12.00 uur (inloop vanaf 11.45 uur).

21 maart met Ward Bingley: samenwerken aan een betere toekomst

Deze keer zijn we te gast bij Boers & Co, een groep bedrijven in de hightech industrie die samenwerken in de engineering en productie van precisie mechanica, precisie plaatwerk en precisie mechatronica. Ze streven samen met klanten en leveranciers naar de hoogst gewenste kwaliteit en continuïteit. Ward Bingley neemt je mee in een aantal projecten waarin Boers & Co invulling geeft aan samenwerken in de keten.

Want samenwerken is voor Boers & Co een belangrijk uitgangspunt. Om een betrouwbare partner te kunnen zijn, bouwt Boers & Co namelijk uitsluitend langdurige relaties op met klanten en leveranciers. Samen continuïteit nastreven is namelijk op de lange termijn gunstig voor álle partijen.

Zorg ervoor dat je deze inspirerende lunchbreak niet mist! Kom in gesprek met andere ondernemers, gemeente en onderwijsinstellingen over hoe we samen kunnen werken en verbinden.

Op locatie! 

De Lunchbreak is bij Boers & Co op locatie.
Geef je alvast op, dan ben je verzekerd van een plaats (en een broodje!).

Graag tot donderdag 21 maart!

Praktische informatie:

Datum: donderdag 21 maart (iedere donderdag van de maand)
Tijd: 12:00 – 13:00 (inloop vanaf 11:45)
Locatie: Boers & Co Precision Mechatronics, Spykerstraat 7 (Schiedam)

Schiedam

Meer nieuws

Gemeente sluit volgend contract voor campus MICS

Met sloop en nieuwbouw van de voormalige Manometerfabriek krijgt de Mechatronica Innovatie Campus Schiedam er weer een blikvanger aan de A20 bij. Woensdag 13 december 2023 tekenden wethouder Anouschka Biekman (Vastgoed) en Ferdinand Gremmen en Niels Langenhuizen namens SDK Vastgoed (onderdeel van VolkerWessels) de overeenkomst voor gronduitgifte aan de Nieuwpoortweg 8/Jan van Riebeeckweg 14. MICS […]

Stippenroute stationsomgeving

Op donderdag 7 december 2023 onthulden wethouder Antoinette Laan (gebiedsontwikkeling SchieDistrict) samen met directeur Anne de Haij van het Stedelijk Museum Schiedam de gele stippenroute. Zij zetten de laatste stip onder het viaduct aan de Overschieseweg. Deze creatieve route verbindt op speelse wijze het stationsgebied, het leisurecentrum bij Pathé en de bruisende binnenstad. De gele […]