Home Projecten Leisurecentrum

Leisurecentrum

Op loopafstand van het nieuw te bouwen woongebied Schieveste en het OV-knooppunt bevindt zich het uitgebreide bioscoopcomplex met horeca.

De bioscoop, eind 2019 overgenomen door Pathé, en het Leisure Centrum voldoen in een behoefte. De verschillende restaurants draaien goed en de bioscoop heeft al in december 2019 de miljoenste bezoeker verwelkomd.

Parkeren

De P+R Schiedam Centrum aan de Noorderweg is op nog geen drie minuten lopen van het station. Automobilisten, die gebruik maken van het openbaar vervoer, kunnen hier tegen gereduceerd tarief parkeren en vervolgens verder reizen met metro, tram, bus of trein. Bezoekers van de bioscoop kunnen ook met korting parkeren.

Behalve ontspannen bij het leisurecentrum kun je je daar ook inspannen. Bij de gratis toegankelijke boulderbaan onder de spoorbaan bijvoorbeeld of bij de fitnesstoestellen tegenover de ingang van het bioscoopcomplex. Hier kun je gratis en onbeperkt fitnessen tot herfst 2023. Combineer het gebruik van de fitnesstoestellen in combinatie met de beweegroute in Schiedam-Oost!

De beweegroute staat ook mooi vormgegeven in het wijkmagazine Oost!

Beweegroute in wijkmagazine Oost
Beweegroute in wijkmagazine Oost

ACTUEEL

Fitnesspark langs de Schie

Bewegen en sporten in de open lucht met uitzicht op de Schie. Hoe fijn is dat? Tot begin september 2023 kan iedereen in Schiedam gratis en onbeperkt gebruikmaken van maar liefst negen fitnesstoestellen. Het gaat om een proefproject naast Pathé Schiedam, op de locatie van hotel De Veste. De proef is onlangs weer met twee […]

Openbare boulderwand is aanwinst voor Schiedam

Onder het spoorviaduct van de Delflandseweg, bij het Euroscoop Cinema en Leisurecentrum is op 9 mei 2019 een professionele oefenwand voor boulderen geopend. Boulderen is een nieuwe Olympische sport: het klimmen van korte routes op klimwanden die zo hoog zijn dat je nog kunt afspringen. Het is de eerste grote, gratis toegankelijke boulderwand in Nederland. […]

Heeft u vragen?

Neem contact op met projectassistent Irma van Diggelen
E-mail: i.v.diggelen@schiedam.nl
Telefoon: 010-219 17 22

Wilt u meer weten?

Neem contact op met projectleider Eelco van Diesen
010 219 16 59 of vraag een gesprek aan.