Home Projecten Leisurecentrum

Leisurecentrum

Op loopafstand van het nieuw te bouwen woongebied Schieveste en het OV-knooppunt bevindt zich het uitgebreide bioscoopcomplex  met horeca.

De bioscoop, eind 2019 overgenomen door Pathé, en het Leisure Centrum voldoen in een behoefte. Alle vastgoed op dit deel van Schieveste is verhuurd. De verschillende restaurants draaien goed en de bioscoop heeft december 2019 de miljoenste bezoeker verwelkomd.

De P&R Noorderweg is onderdeel van het centrum. Bezoekers van de bioscoop kunnen met korting parkeren. Daarnaast kunnen automobilisten die gebruik maken van het openbaar vervoer, hier tegen gereduceerd tarief parkeren en vervolgens verder reizen met metro, tram, bus of trein.

ACTUEEL

Fitnesspark langs de Schie

Bewegen en sporten in de open lucht met uitzicht op de Schie. Hoe fijn is dat? Tot half maart 2023 kan iedereen in Schiedam gratis en onbeperkt gebruikmaken van maar liefst negen fitnesstoestellen. Het gaat om een proefproject naast Pathé Schiedam, vlakbij de locatie waar medio volgend jaar de bouw van hotel De Veste van […]

Openbare boulderwand is aanwinst voor Schiedam

Onder het spoorviaduct van de Delflandseweg, bij het Euroscoop Cinema en Leisurecentrum is op 9 mei 2019 een professionele oefenwand voor boulderen geopend. Boulderen is een nieuwe Olympische sport: het klimmen van korte routes op klimwanden die zo hoog zijn dat je nog kunt afspringen. Het is de eerste grote, gratis toegankelijke boulderwand in Nederland. […]

Heeft u vragen?

Neem contact op met projectassistent Irma van Diggelen
E-mail: i.v.diggelen@schiedam.nl
Telefoon: 010-219 17 22

Wilt u meer weten?

Neem contact op met projectleider Eelco van Diesen
010- 219 16 59 of vraag een gesprek aan.