Home Projecten Hotel De Veste

Hotel De Veste

Naast het Pathé & Leisure Centrum aan de Noorderweg komt op een uitstekend bereikbare locatie het hotel De Veste. Nabij een knooppunt van openbaar vervoer en dichtbij de historische binnenstad en bedrijventerreinen. Ook het centrum van Rotterdam is binnen enkele minuten te bereiken.

Deutsche Hospitality heeft hiervoor in juni 2023 een huurovereenkomst gesloten met een joint venture, een samenwerking van Necron Group AG en Bouwaccent Vastgoedontwikkeling.

Het nieuw te bouwen InterCityHotel, één van de hotelmerken van Deutsche Hospitality, zal 283 hotelkamers krijgen, waarvan 261 standaard kamers en 22 kamers voor een langer verblijf, de zogenaamde extended stay rooms, en onder meer een restaurant, bar, fitness en meeting rooms. Start bouw staat gepland voor eind 2024.

Uitgelezen kans

Volgens Robèrt Verheijden, CEO van Bouwaccent, is het ontwerp van Hotel De Veste modern en tijdloos. “Het is een uitgelezen kans om op deze prachtige locatie in Schiedam midden in de metropoolregio Rotterdam – The Hague een hotel te kunnen ontwikkelen. Hotel de Veste wordt een waar landmark in het hart van de gebiedsontwikkeling SchieDistrict.”

Lees hier het persbericht.

Impressie van hotel De Veste, Noorderweg.
Impressie van Hotel De Veste

ACTUEEL

Fitnesspark langs de Schie

Bewegen en sporten in de open lucht met uitzicht op de Schie. Hoe fijn is dat? Tot begin september 2023 kan iedereen in Schiedam gratis en onbeperkt gebruikmaken van maar liefst negen fitnesstoestellen. Het gaat om een proefproject naast Pathé Schiedam, op de locatie van hotel De Veste. De proef is onlangs weer met twee […]

Heeft u vragen?
Neem contact op met projectassistent Irma van Diggelen.
E-mail: i.v.diggelen@schiedam.nl
Telefoon: 010-219 17 22

Wilt u meer weten?

Neem contact op met projectleider Eelco van Diesen
010 219 16 59 of vraag een gesprek aan.