Home Projecten Hotel De Veste

Hotel De Veste

Hotel De Veste komt op een uitstekend bereikbare locatie nabij een knooppunt van openbaar vervoer en dichtbij de historische binnenstad en bedrijventerreinen. Ook het centrum van Rotterdam is binnen enkele minuten te bereiken.

Namens de gemeente Schiedam tekende burgemeester Cor Lamers woensdag 4 september 2019 de overeenkomst met ontwikkelaar Dutch City Development (DCD) van De Veste B.V. Met deze grondovereenkomst is de bouw mogelijk van een hotel naast het Pathé & Leisure Centrum. Het gaat om een energiezuinig hotel met een moderne, stijlvolle uitstraling met een hoogte van 65 meter. 

Het hotel dat De Veste B.V. gaat bouwen, is een aanvulling op het bioscoopcomplex. Het hotel krijgt circa 300 kamers met hotelvoorzieningen zoals restaurant, bar, vergadermogelijkheden. Voor het koelen en verwarmen van het ‘all electric’-gebouw wordt een WKO-installatie (Warmte Koude Opslag) voorzien.

Een impressie van Hotel De Veste.

ACTUEEL

Fitnesspark langs de Schie

Bewegen en sporten in de open lucht met uitzicht op de Schie. Hoe fijn is dat? Tot half maart 2023 kan iedereen in Schiedam gratis en onbeperkt gebruikmaken van maar liefst negen fitnesstoestellen. Het gaat om een proefproject naast Pathé Schiedam, vlakbij de locatie waar medio volgend jaar de bouw van hotel De Veste van […]

Heeft u vragen?
Neem contact op met projectassistent Irma van Diggelen.
E-mail: i.v.diggelen@schiedam.nl
Telefoon: 010-219 17 22

Wilt u meer weten?

Neem contact op met projectleider Eelco van Diesen
010- 219 16 59 of vraag een gesprek aan.