Home Actueel Tijdelijke sluiting Bettoweg

Tijdelijke sluiting Bettoweg

Vanaf woensdag 16 augustus tot en met 1 september is de Bettoweg tijdelijk afgesloten. Daarna is de Kommiezenlaan tijdelijk afgesloten van 4 tot en met 15 september. De wegafzetting is nodig in verband met een onderzoek in opdracht van de gemeente Schiedam.

Het bedrijf Van den Herik voert dan een onderzoek uit naar de mogelijke aanwezigheid van ontplofbare oorlogsresten uit de tweede wereldoorlog in dit gebied. Dit onderzoek is nodig met het oog op de voorgenomen uitgifte van de grond ter plaatse en herinrichting van de percelen Bettoweg 15 en 17 en van Kommiezenlaan 16 en 18.

Het onderzoek vindt gedeeltelijk plaats in de openbare weg van de Bettoweg en van de Kommiezenlaan. Om het onderzoek op een veilige manier te kunnen verrichten, worden beide wegen voor doorgaand verkeer tijdelijk afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid door middel van borden. De bedrijven die zijn gevestigd ter hoogte van de afzetting, blijven in overleg met het bedrijf Van den Herik bereikbaar.

In verband met de tijdelijke afsluiting zijn enkele parkeervakken binnen de afzetting niet te gebruiken in de genoemde periode. Het gaat om de parkeervakken voor de Bettoweg 15 en 17 en vervolgens voor de parkeervakken ter hoogte van de Kommiezenlaan 16 en 18. Bij de betreffende parkeervakken komt een bord te staan met ‘verboden te parkeren’.

Eventuele vragen over deze tijdelijke afzetting kunt u stellen via emailadres: contact@schiedam.nl.

Meer nieuws

Break to innovate – 21 maart 2024

Break to Innovate Lunchbreak in Schiedam Ontmoet en deel kennis met andere ondernemers, medewerkers van kennisinstellingen en gemeente tijdens de Break to Innovate Lunchbreaks. Gemeente Schiedam en Hogeschool Rotterdam nodigen bedrijven in SchieDistrict en omstreken en studenten van harte uit voor de maandelijkse lunchbreak op donderdag 21 maart 2024 vanaf 12.00 uur (inloop vanaf 11.45 […]

Gemeente sluit volgend contract voor campus MICS

Met sloop en nieuwbouw van de voormalige Manometerfabriek krijgt de Mechatronica Innovatie Campus Schiedam er weer een blikvanger aan de A20 bij. Woensdag 13 december 2023 tekenden wethouder Anouschka Biekman (Vastgoed) en Ferdinand Gremmen en Niels Langenhuizen namens SDK Vastgoed (onderdeel van VolkerWessels) de overeenkomst voor gronduitgifte aan de Nieuwpoortweg 8/Jan van Riebeeckweg 14. MICS […]