Home Actueel MKB-deal Leven Lang Ontwikkelen Waterwegregio

MKB-deal Leven Lang Ontwikkelen Waterwegregio

De Provincie Zuid-Holland heeft een MKB-deal gesloten waardoor de betrokkene partijen verder aan de slag kunnen om binnen SchieDistrict te bouwen aan de bedrijventerreinen van de toekomst.

Projectleider Talent en Innovatie Anske Plante en kwartiermaker Leven Lang Ontwikkelen, Nico van Hemert doen dit onder andere samen met Kenniscentrum Business Innovation van de Hogeschool Rotterdam, Metrohm, Boers & Co Precision Solutions, Orga en Lentiz | LIFE College.

Vanuit de MKB-deal Leven Lang Ontwikkelen Waterwegregio gaan Food Innovation Academy en Mechatronica Campus Schiedam programma’s, workshops en onderwijsinitiatieven organiseren ter bevordering van een flexibele arbeidsmarkt, passend bij de vraag van het lokale MKB. Dit is een samenwerking tussen provincie Zuid-Holland, Gemeente Schiedam, Gemeente Vlaardingen, gemeente Maassluis, en ondernemersverenigingen SchiedamHavens, ondernemersvereniging ‘s- Gravelandsepolder, Riverboard Tafel Leven Lang Ontwikkelen, MOVe Maassluis en IKV Ondernemend Vlaardingen.

Meer nieuws

Break to innovate – 16 mei 2024

Break to Innovate Lunchbreak in Schiedam – 16 mei Ontmoet en deel kennis met andere ondernemers, medewerkers van kennisinstellingen en gemeente tijdens de Break to Innovate Lunchbreaks. Gemeente Schiedam en Hogeschool Rotterdam nodigen bedrijven in SchieDistrict en omstreken en studenten van harte uit voor de maandelijkse lunchbreak op donderdag 16 mei 2024 vanaf 12.00 uur […]

Denk mee over Knoop Station Schiedam op 5 juni

Denk mee over een vernieuwd station Schiedam Centrum en een nieuw station Schiedam Kethel. Iedereen is op woensdag 5 juni 2024 van harte welkom bij Lentiz | LIFE College, Parallelweg 401, Schiedam. De avond staat de aanpak van het station Schiedam Centrum centraal, evenals de komst van een nieuw station Schiedam Kethel. De bijeenkomst begint […]

Lentemiddag bij De Peperklip – 17 april

Op woensdag 17 april 2024 vindt op het schoolplein bij basisschool De Peperklip (Celsiusstraat) en op het Schieveldje (Stationstraat) de Lentemiddag plaats. Deze middag is van 13.00 tot 15.30 uur én is voor kinderen en ouders. Alle activiteiten zijn gratis! De volgende partijen zijn betrokken bij deze Lentemiddag: